Ophaal service

Indien u grote, goed onderhouden, verkoopbare overtollige spullen bezit,
komen wij deze in de regio graag halen.

De kringloopwinkel wordt regelmatig gebeld door mensen die bv. een goed bankstel willen inleveren, maar het vervoer er niet voor hebben. Vanuit de kringloopwinkel kunnen wij dit soort spullen bij u thuis ophalen. Wel is het voor ons natuurlijk belangrijk om te weten of de spullen heel en schoon zijn en hoe oud de spullen zijn (bij bv. een koelkast/wasmachine). Wij nemen géén kapotte goederen/apparaten mee.

U kunt met de winkel bellen voor een afspraak om goederen bij u thuis op te halen.

 

Bij het ophalen van de goederen is het volgende van belang:

  • De medewerkers van kringloopwinkel Op ‘e Nij kunnen op locatie pas daadwerkelijk bepalen of uw goederen verkoopbaar zijn. Gelukkig is dit meestal wel het geval! Maar soms komt het helaas voor dat spullen niet worden mee genomen, omdat ze niet verkoopbaar zijn.
    U dient dan dan zelf naar de milieustraat te brengen.
    Een voorbeeld hiervan zijn matrassen of een ouderwetse TV.
  • Graag willen wij u verzoeken de mee te nemen goederen eventueel uit elkaar te halen en op de begane grond klaar te zetten. Twijfelt u over het uit elkaar halen (indien het bv. vrij ingewikkeld is en handig om te zien hoe het moet), overleg dan even met de winkel.

Een afspraak maken kan telefonisch of via e-mail. Uiteraard kunt bij ons in de winkel ook terecht voor het maken van een afspraak.

Klik hier wanneer u zelf spullen bij ons wilt inbrengen.

bed, bedroom, bedding-1575491.jpg
living room, family room, great room-670237.jpg
dining room, dining table, interior design-332207.jpg