Verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden

Aankopen in onze winkel

In onze verkoopvoorwaarden vind u alle nodige informatie voor aankopen bij kringloopwinkel Op ’e Nij. Bijvoorbeeld onze voorwaarden omtrent productprijzen, ruilen of retourneren, bezorgen en afhalen van zijn in deze voorwaarden te vinden.

Over prijzen

De meeste spullen in onze winkel zijn niet geprijsd. Onze medewerkers bij de kassa hebben indicatieprijzen. We zorgen voor schappelijke prijzen. Veel meubels, boeken, elektronische apparaten en bijzondere stukken zijn wel geprijsd om de druk bij de kassa laag te houden.

Over retouren

Je kunt je aankopen niet retour brengen voor een ander product of geld.

Over garantie en reserveren

Op tweedehands spullen geven wij geen garantie. We kunnen geen toezegging doen over de nog te verwachten levensduur van het product.

Onze elektronische apparaten zijn werkend getest mits we anders hebben aangegeven.
Doet je apparaat het toch niet? Balen, dat is niet de bedoeling! Kom hiermee uiterlijk 3 dagen na je aankoop terug bij ons in de winkel. Neem wel de kassabon of pinbon mee. We zullen het apparaat dan nogmaals testen. Als het niet werkt mag je het omruilen voor een vergelijkbaar apparaat. Als we dat niet in de voorraad hebben krijg je je aankoopbedrag retour.

Het reserveren van sommige artikelen is mogelijk. U spreekt met een medewerker een optie af voor maximaal 7 dagen. Het artikel is pas van jou nadat je hebt betaald.

Over bezorgen van aankopen

Bij kringloopwinkel Op ’e Nij kunt u grote aankopen tegen een geringe vergoeding in de regio thuis laten bezorgen. Alleen als de gekochte goederen in de winkel betaald zijn, inclusief bezorgingskosten, worden ze thuis bezorgd. Een enkele keer wordt vanwege praktische redenen hiervan af geweken. Als de goederen dan geleverd worden, dient u eerst cash (gepast) af te rekenen, voordat uw goederen worden uitgeladen.

Spullen worden uitgeladen en op de begane grond in huis geplaatst. Kasten moeten door de aankoper zelf in elkaar worden gezet. Bedden moeten zelf naar boven worden gebracht.

Indien de spullen bij een flat of kamer (bv. in een verzorgingstehuis) naar een verdieping gebracht moeten worden, kunnen ze alleen naar boven gebracht worden als er een lift aanwezig is.

Bij het bezorgen op een camping/recreatiepark: bij voorkeur laden wij uit bij de ingang van het recreatiegebied (onze medewerker zal het park kunnen oprijden wanneer de locatie goed bereikbaar is voor de vrachtwagen).

Over afhalen van aankopen

Wij kunnen je aankopen zonder bezorgafspraak maximaal 5 dagen opslaan. 
Let op dat je bij het afhalen van goederen je kassabon of pinbon meeneemt. Dit is je bewijs van betaling.

Over diefstal en schade

We hopen natuurlijk dat dit nooit gebeurd, maar als we diefstal vermoeden dan mogen we tassencontroles uitvoeren. Van diefstal wordt altijd aangifte gedaan bij de politie en krijg je een boete van 151 euro, wat kan oplopen door bijvoorbeeld de kosten van schade.

Kringloopwinkel Op ’e Nij is niet aansprakelijk voor schade aan gekochte artikelen en voor verlies van persoonlijke eigendommen.